Gratis bezorging na telefonische afspraak.

Alle prijzen die u in onze winkel vindt, zijn inclusief gratis levering aan huis. Er zijn geen verborgen kosten. De levering kan alleen plaatsvinden binnen de Benelux.

De standaard levertijd is 5 tot 10 werkdagen. Eventuele afwijkingen worden weergegeven op de betreffende productpagina’s.

 

 

Onze tips voor een vlotte levering

Als je deze tips opvolgt, kan er niets fout gaan.

Veelgestelde vragen over levering

Wij beantwoorden graag al uw vragen telefonisch:

+32471076509

De levertijd is meestal 5-10 werkdagen. Enkele dagen na het plaatsen van uw bestelling belt de transporteur u op om een ​​bezorgdatum af te spreken die u schikt.

Ja, onze logistieke partner neemt een paar dagen na het plaatsen van je bestelling telefonisch of per e-mail contact met je op om een ​​bezorgdatum af te spreken.

Ik wil vandaag bestellen, maar ontvang de goederen pas graag later (bijvoorbeeld over 3 weken). Is dat mogelijk?

Ja natuurlijk! Laat het ons weten als je bestelt. Een kleine opmerking in het veld “Opmerkingen” (bij de kassa) is voldoende.

De transporteur spreekt vooraf met u een bezorgdatum af. Indien mogelijk, dient u thuis te zijn voor de afspraak. Zo niet, dan kunt u een plaats van aflevering doorgeven en worden de goederen (indien mogelijk) op deze geschikte plaats geplaatst, bijvoorbeeld op uw oprit, onder de carport,…